(Klicka på bilderna för att förstora dem)

Vårt utbud av stödstrumpor är brett och i många fina färger. Det finns stödstrumpor i bambu, bomull och nylon. Olika "tryck" eller kompression, från milt tryck till högre tryck. Högsta tryck just nu är 18-22 mmHg men vi försöker få in klass 2 igen (från 22 mmHg och uppåt).Från skostorlek 34 upp till 48. Det vanligaste trycket som vi har är 16 -18 mmHg och 18-22 mmHg. Finns också en vriststödsocka, endast i svart och från storlek 37, ser ut som en vanlig strumpa medans övriga stödstrumpor går upp till knät.


Populära Happy Socks, Vi har alltid bra priser på Happy Socks

"Happy Socks föddes i en vision att förändra en vardaglig nödvändighet till ett färgstarkt designföremål och en vilja att sprida glädje. För att nå denna vision strävar de efter att hålla en hög kvalitet både när det gäller hantverk och kreativitet"


Bambustrumpor, en favorit för många! Svala och mjuka strumpor i ett helt ekologiskt material.


Vi har sulor i mängder, allt för dig som har platt fot, högt fotvalv, pronation, m.m.

Känner du att du har ont men inte riktigt vet vad som är fel så kan du ändå komma in och berätta för oss vad du känner så kan vi hjälpa dig att hitta ett bra inlägg för just dig.

Andra inlägg/sulor som vi har är: Pelotter, halvsulor, hälsporreinlägg, hälgrepp, korkhälar, memoryfoam-sulor, värmeisolerande sulor, fuktabsorberande sulor, sulor med aktivt kol, sulor med aloe-vera, gelinlägg och massor mer.


Inte bara strumpor finns i bambu, det finns även trosor, kalsonger, bh, joggingbyxor, t-shirts, linnen och leggings. Underkläder och linnen finns även i microfiber, ett skönt och sömlöst material.

För dig som har extra känsliga fötter har vi strumpor som har extra lös resår, strumpor utan resår, och strumpor utan sömmar. Diabetikersockan t.ex. är en strumpa som varken har sömmar eller resår, alltså klämmer den ingenstans.


Anti-halkstrumpor för vuxna finns i lite olika utföranden, här är vår vanligaste modell. Finns i följande storlekar: 34/36, 37/39, 40/42, 43/45, 46/48.Batz, ett av våra ortopediska märken. Uppbygda och fotvänliga inne och uteskor med skön sula. Passar utmärkt som arbetsverk eller för dig som behöver och ordentligt innesko. Några modeller har löstagbara sulor.


Träskor, en av de just nu mest populära arbetsskorna. Våra träskor har en mjuk botten med bra svikt, även en uppbyggd hålfot. Finns i olika modeller och läster. Vi har även en slip-in från Scholl med löstagbar sula för dig som behöver ha eget inlägg men ändå inte vill ha en heltäckt sko. ”Träskor” från Sanita, Charlotte och Leno


Keens bästsäljare har även ett och en av våra bästsäljare genom tiderna. En mycket bra allroundsandal som är lätt, ventilerad genom dess öppna konstruktion och har en yttersula som ger mycket bra grepp på de flesta underlag. EVA-mellansulan ger skän komfort och bra dämpning. Keens patenterade tåskydd skyddar dig från att slå i tårna. Tvättbar i 40 grader och tål saltvatten. Yttersulan lämnar inga märken. Finns i många olika färger.


Skovård


Vi har väldigt många fler olika skor och modeller, allt ifrån sandaler till vattentäta kängor och skinnskor. Varje sko har någon egenskap som vi här på Skobutiken tycker passar till antingen dig som antingen söker en arbetssko eller en sko som är lite utöver det vanliga. Välkommen hit!